2015-04-20

Melanzane con pomodorini e peperone Eggplant with tomatoes and peppers

Melanzane con pomodorini e peperone

Ingredienti

12 pomodorini 

4 piccoli peperone o 1 grande

2 melanzane

1 peperoncino

1 spicchio d'aglio

sale

olio

Preparazione


1 passo

Tagliare le melanzane in la lunghezza in qualche pezzi. Mettere in una pentola di acqua salata e lasciare per mezz'ora.

2 passo

Tagliare peperone a strisce.


3 passo 

Tagliare pomodorini a metà.

4 passo

Tagliare peperoncino e l'aglio.

5 passo

Mettere gli pomodorini in una pentola e stufare. Aggiungere peperone, peperoncino, aglio e sale. Versare l'olio. Stufare.

6 passo

In una padella versare l'olio e mettere le melanzane. Friggere su entrambi i lati.

7 passo

Mettere le melanzane in la pentola con le verdure. Coprire e stufare finché sono teneri.

Buon appetito!

Eggplant with tomatoes and peppers

Ingredients

12 cherry tomatoes

4 small or 1 large bell pepper

2 eggplants

1 red pepper

1 clove garlic

salt

oil

Cooking

1 step

Cut the eggplant in to the length in a few pieces. Put in a pot with salted water and leave for half an hour.


2 step


Cut pepper into strips.

3 step

Cut tomatoes in half.

4 step

Cut red pepper and garlic.

5 step


Put tomatoes in a pot and stew. Add bell pepper, red pepper, garlic and salt. Pour the oil. Cook.


6 step

In a pan pour oil and put the eggplant. Fry on both sides.

7 step

Put eggplant in the pan with vegetables. Cover and cooking until tender.

Enjoy your meal!





Немає коментарів:

Дописати коментар