Salad with beans
The salad are simple and quick to cooking if the beans boiled before.
Ingredients
For three portions
200 grams small white beans
150 grams mushrooms in vinegar
100 grams cheese Parmigiano Reggiano
olive oil
Coocing
1 step
Beans boil.
2 step
Beans put on the bowl.
3 step
To beans add mushrooms.
4 step
Grate the cheese Parmigiano Reggiano.
5 step
Chees put in the bowl to beans and mushrooms.
6 step
Add olive oil. Stir.
Ingredients
For three portions
200 grams small white beans
150 grams mushrooms in vinegar
100 grams cheese Parmigiano Reggiano
olive oil
Coocing
1 step
Insalata con fagioli
L'insalata e semplice e veloce da preparare se i fagioli cucinare primo.
Ingredienti
Per tre porzioni
2 etti piccoli fagioli bianchi
1.5 etti funghi in aceto
l'etto formaggio Parmigiano Reggiano
olio d'oliva
Cucinare
1 passo
2 passo
I fagioli mettere sulla ciotola.
3 passo
In ciotola con i fagioli aggiungere i funghi.
4 passo
Grattugiare il formaggio.
5 passo
Il formaggio mettere in ciotola.
6 passo
Aggiungere olio d'oliva. Mix.
Buon appetito!
Салат із квасолі
Простий і швидкий у приготуванні салат, якщо квасолю зварити заздалегідь.
Інгредієнти
На три порції
200 гр квасолі маленької білої
150 гр шампіньйонів в оцті
100 гр сиру (найкраще Parmigiano Reggiano)
оливкова олія
Приготування
Крок 1
Крок 2
Квасолю викласти в салатницю.
Крок 3
До квасолі додати шампіньйони.
Крок 4
Потерти твердий сир.
Крок 5
Сир додати до квасолі з шампіньйонами.
Крок 6
Заправити оливковою олією. Вимішати.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар