2015-03-07

Per tavola di festa - Uova ripiene con prosciutto e funghi For festive table - Eggs stuffed with ham and mushrooms Na świątecznym stole - Jajka faszerowane z szynką i pieczarkami



Uova ripiene con prosciutto e funghi

Ingredienti


Per due porzioni



2 uova
40 g prosciutto cotto
40 g funghi
pepe
maionese

Preparazione

1 passo

Uova bollire sodo. Cancellare. Tagliare in mezzo.

2 passo

Funghi bollire. Raffreddare.

3 passo

Prosciutto tagliare.



4 passo

Funghi tagliare e friggere leggermente. Aggiungere il pepe. Freddare.

5 passo

Il prosciutto e i funghi mescolare.

6 passo

Togliere i tuorli dagli uova e mescolare con il prosciutto e funghi. Aggiungere la maionese e pepe.

7 passo

Ripieno mescolare e mettere in gli albumi.

Buon appetito!

 Eggs stuffed with ham and mushrooms

Ingredients

For two portions

2 eggs
40 grams of ham
40 grams of mushrooms
pepper
mayonnaise

1 step

Eggs boiled hard. Clean from the shell. Cut on the middle. 

2 step

Mushrooms boil. Cool.


3 step

The ham cut.

4 step 



Cut the mushrooms and fry lightly. Add pepper. Cold.

5 step

The ham and mushrooms mixed.


6 step


Take off the yolks from eggs and mix with the ham and mushrooms. Add mayonnaise and pepper.

7 step

Stuffing mix and add it in the white part of eggs.

Enjoy your meal!


Jajka faszerowane z szynką i pieczarkami

Składniki

Na dwie części

2 jajka
40 gramów szynki
40 gramów pieczarek
pieprz
majonez

Przygotowanie

Krok 1

Jajka ugotować śrubowe. Z powłoki. Przeciąć na pół.

Krok 2

Grzyby gotować. Chłodny.

Krok 3

Szynka posiekać.

Krok 4

Pokroić pieczarki i smażyć lekko. Dodanie pieprz. Zimno.

Krok 5

Szynka i pieczarki wymieszać.


Krok 6 

Wyjąć żółtka z jaj i wymieszać z szynką i pieczarkami. Dodać majonez i pieprz.

Krok 7

Farsz wymieszać i dodać go do białka.

Smacznego!


Немає коментарів:

Дописати коментар