Stuffed macaroni
The combination meat and vegetables always creates a special taste. Minced chicken with sauce of vegetables marrow in macaroni as ravioli open.
Ingredients
200 gr large pasta tubes or large pasta shells
200 g chicken mince
2 vegetables marrow
200 g sour cream
oil
salt
pepper
Cooking
Cooking
1 step
Minced chicken with salt and pepper fry in heated oil.
2 step
Boil macaroni.
3 step
Sauce of vegetable marrow
Vegetables marrow peel and cut into small cubes. Vegetables marrow stew to the formation of puree. Add salt and sour cream. Mix. Cook for 2-3 minutes.
4 step
Macaroni stuff and over stuffing put sauce of vegetable marrow.
Enjoy your meal!
Pasta ripiena
La combinazione di carne e verdure crea sempre un sapore speciale. Pollo tritato con salsa di zucchine dentro pasta ricorda ravioli aperti.
Ingredienti
2 etti penne grande o grande conchiglie
2 etti pollo tritato
2 zucchine
200 g panna acida
olio
sale
pepe
Preparazione
1 passo
Pollo tritato con sale e pepe soffriggere in olio riscaldato.
2 passo
Cuocere la pasta.
3 passo
Salsa di zucchine
Zucchine sbucciare e tagliare a cubetti. Zucchine cuocere alla formazione di purea. Aggiungere il sale e panna acida. Mescolare. Cuocere per 2-3 minuti.
4 passo
2 passo
Cuocere la pasta.
3 passo
Salsa di zucchine
Zucchine sbucciare e tagliare a cubetti. Zucchine cuocere alla formazione di purea. Aggiungere il sale e panna acida. Mescolare. Cuocere per 2-3 minuti.
4 passo
Pasta ripiena e sopra al ripieno mettere salsa di zucchine.
Buon appetito!
Немає коментарів:
Дописати коментар