2015-01-18

Stuffed macaroni Pasta ripiena

                                  Stuffed macaroni

The combination meat and vegetables always creates a special taste. Minced chicken with sauce of vegetables marrow in macaroni as ravioli open.

Ingredients

200 gr large pasta tubes or large pasta shells
200 g chicken mince
2 vegetables marrow
200 g sour cream
oil
salt
pepper

Cooking

1 step

Minced chicken with salt and pepper fry in heated oil. 

2 step

Boil macaroni. 

3 step
Sauce of vegetable marrow

Vegetables marrow peel and cut into small cubes. Vegetables marrow stew to the formation of puree. Add salt and sour cream. Mix. Cook for 2-3 minutes. 

4 step

Macaroni stuff and over stuffing put sauce of vegetable marrow.

Enjoy your meal!

                            Pasta ripiena

La combinazione di carne e verdure crea sempre un sapore speciale. Pollo tritato con salsa di zucchine dentro pasta ricorda ravioli aperti.

Ingredienti

2 etti penne grande o grande conchiglie
2 etti pollo tritato
2 zucchine
200 g panna acida
olio
sale
pepe

Preparazione

1 passo

Pollo tritato con sale e pepe soffriggere in olio riscaldato.

2 passo

Cuocere la pasta.

3 passo
Salsa di zucchine

Zucchine sbucciare e tagliare a cubetti. Zucchine cuocere alla formazione di purea. Aggiungere il sale e panna acida. Mescolare. Cuocere per 2-3 minuti.

4 passo

Pasta ripiena e sopra al ripieno mettere salsa di zucchine.

Buon appetito!

    

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