2014-12-07

My paella Моя паелья Paella mia

Paella "My"

My paella combines unusual ingredients. Therefore it can't be classified as spanish dish. Taste of my paella is rich variety of shades.

Ingredients

For two or three portions

200 grams rice for risotto
200 grams turkey
80 grams green peas
1 medium broccoli
1 large onion
1 large garlic clove
saffron
cashew nuts
salt
pepper
olive oil
1 vegetable or chicken cube

Cooking

1 step

The onions cut into rings.

2 step

In a frying pan heat the oil. Put the onion and fry until golden brown. 

3 step

Boil broccoli. 

4 step

Boil the peas.

5 step

At onion put rice, pour broth from broccoli, add vegetable or chicken cube. 

6 step

Cover and cook on low heat. 

7 step

The peas stew in oil, add broccoli and chopped cashews. Stir, stew together for 5 minutes.

8 step

The turkey cut into cubes, salt and pepper and fry in olive oil. 

9 step

Garlic crushed.

10 step

To the turkey add garlic and saffron. Top up a little boiling water. Stir, stew all together for 3 minutes. 

11 step

Add everything in the pan with rice and stir.

12 step

Add to the rice peas with broccoli and cashew nuts. Stir.

Paella is ready!


Paella "Mia"

La mia paella combina ingredienti insoliti. Perche non si pò essere classificato come piatto spagnolo. Sapore mia paella ricca varietà di sfumature.
Ingredienti

Per due o tre porzioni

2 etti riso per risotto
2 etti tacchino
0,8 etto piselli
1 media broccoli
1 cipolla grande
1 grande spicchio d'aglio
zafferano
anacardi
sale
pepe
olio d'oliva

1 dado verdure o pollo



Preparazione

1 passo

La cipolla tagliare ad anelli.

2 passo

In una padella riscaldare l'olio. Mettere la cipolla e friggere fino a doratura. 

3 passo

Bollire i broccoli. 

4 passo

Piselli bollire.

5 passo

Mettere riso nella cipolla. Versare il tutto nell brodo di broccoli. Aggiungere dado di verdure o di pollo. 

6 passo

Coprire e cuocere a fuoco basso. 

7 passo

I piselli stufare in olio, aggiungere i broccoli e anacardi tritati. Mescolare, spezzatino insieme per 5 minuti.

8 passo

Il tacchino tagliare a cubetti, sale e pepe e friggere in olio d'oliva. 

9 passo

Aglio schiacciare.

10 passo

Per il tacchino aggiungere aglio e zafferano. Versare un po 'di acqua bollente. Mescolare, stufare tutto insieme per 3 minuti. 

11 passo

Aggiungere tutto in padella con riso e mix.

12 passo

Aggiungere al riso i piselli con broccoli e anacardi. Mescolare.

Paella è pronta!

Buon appetito!

Паелья «Моя»

У моїй паельї поєднані нетрадиційні інгредієнти. Тому її не можна класифікувати як 
іспанську страву. Смак моєї паельї багатий різноманіттям відтінків. 

Інгредієнти

На дві-три порції

200 гр рису
200 гр індички
80 гр зеленого горошку
1 середнє броколі
1 велика цибулина
1 великий зубець часнику
шафран
горішки кеш'ю
сіль
перець
оливкова олія
овочевий або курячий кубик

Приготування

Крок 1

Цибулю порізати кільцями.

Крок 2

На сковороді розігріти олію. Викласти цибулю і просмажити до золотистого кольору.

Крок 3

Відварити броколі.

Крок 4

Відварити зелений горошок.

Крок 5

На цибулю висипати рис, залити відваром з броколі, додати овочевий або курячий кубик.

Крок 6

Сковороду накрити кришкою і готувати на маленькому вогні.

Крок 7

Горошок злегка протушити на олії, додати броколі і подрібнені горішки кеш’ю. Вимішати, потушити разом 5 хв.

Крок 8

Індичку порізати кубиками. Посолити. Поперчити і злегка просмажити.

Крок 9

Часник подрібнити.

Крок 10

До індички додати часник і шафран. Долити трішки кип’ятку. Вимішати, протушити все разом протягом 3 хв.

Крок 11

Додати все у сковороду з рисом і вимішати.

Крок 12

Додати до рису горошок із броколі і кеш’ю. Вимішати.

Паелья готова!

Смачного!


Немає коментарів:

Дописати коментар