Risotto with mushrooms and shrimps
in red wine
Ingredients200 grams rice for risotto
100 grsms red beans (or something other)
100 grams shrimps
70 grams mushrooms (any)
20 grams butter
1 onion
1 leek
1 glass of dry red wine
Grana Padano
basil
oil
salt
pepper
Cooking
1 step
Prepare the vegetable broth with onions and red beans. Broth should be hot - so it is better to "fix" the taste of risotto.
2 step
Boil and cut mushrooms.
3 step
Leeks cut into cubes.
4 step
Shrimps in shells wash.
5 step
In a frying pan heat the oil.
6 step
Onions and mushrooms put into the frying pan and fry until golden brown onions. Add shrimp, salt and pepper and a little cook all together.
7 step
Onions, mushrooms and shrimp lay on a plate.
8 step
In a pan put the rice and pour vegetable broth. Cover and stew. Then pour the wine, add the butter, the mushrooms and shrimps. Cook.
9 step
Grate the cheese.
10 step
At the end of cooking a risotto add cheese and basil. Stew for 5 minutes.
Risotto is ready.
Enjoy your mea
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Risotto con funghi e gamberi
al vino rosso
Ingredienti
2 etti riso per risotto
l'etto fagioli rossi (o qualcosa altro)
l'etto gamberetti
0,7 etti funghi (qualsiasi)
0.2 etti burro
1 cipolla
1 porro
1 bicchiere di vino rosso secco
Grana Padano
basilico
olio
sale
pepe
Preparazione
1 passo
Preparare il brodo vegetale con la cipolla e gli fagioli rossi. Brodo dovrebbe essere caldo - quindi è meglio "fissare" il gusto di risotto.
2 passo
Cuocere e tagliare i funghi.
3 passo
Porri tagliare a dadini.
4 passo
Gamberi in conchiglie lavare.
5 passo
In una padella riscaldare l'olio.
6 passo
La cipolla e gli funghi mettere nella padella e friggere fino a quando le cipolle marrone dorato. Aggiungere i gamberetti, il sale e il pepe e un po 'stufare tutto insieme.
7 passo
Cipolle, funghi e gamberetti mettere sul piatto.
8 passo
In una padella mettere il riso e versare il brodo vegetale. Coprire e cuocere. Poi versare il vino, aggiungere il burro, i funghi e gamberetti. Cuocere.
9 passo
Grattugiare il formaggio.
10 passo
Alla fine della cottura aggiungere il formaggio e un pizzico di basilico. Cuocere altri 5 minuti.
Buon appetito!
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