Trota iridea ripiena
Trota e un pesce gustoso e ricco di molte vitamine e minerali.
Ingredienti
Per due porzione
1 trota pulita - 250 gr
1 carota grande
1 cipolla grande
100 g di panna da cucina
1/2 limone
Insaporitori specialita per pesce or 2 cucchiai Vinchef
olio
Preparazione
1 passo
Mettere succo di limone e spezie preparate per pesce (Insaporitori specialita per pesce) dentro e sopra la trota.
2 passo
Pulire la cipolla. Tagliare a metà. Tagliare a rondelle.
3 passo
Pulire la carota. Gratuggiare.
In una padella riscaldare l'olio. Mettere la cipolla e friggere. Aggiungere la carota. Stufare tutto insieme per ammorbidire. Aggiungere la panna. Mescolare. Stufare per 7 minuti.
5 passo
Riempire di verdura la trota. Ungere la teglia con l'olio. Mettere la trota. Il restante della verdura mettere in teglia. Infornare il tutto in micronde.
Buon appetito!
Rainbow trout stuffed
Trout is a fish very tasty and rich in many vitamins and minerals.
Ingredients
For two portions
1 trout cleaned - 250 gr
1 large carrot
1 large onion
100 g sour cream
1/2 of lemon
spices to fish
oil
Cooking
1 step
Put lemon juice and spices for fish (Seasonings for fish specialties) inside and on the trout.
2 step
Clean the onion. Cut in half. Cut into rings.
3 step
Clean the carrot. Grating.
4 step
In a pan heat the oil. Put the onion and fry. Add the carrot. Braise all together to soften. Add the sour cream. Stir. Braise for 7 minutes.
5 step
Put vegetables in the trout. Grease the pan with the oil. Put the trout. Put the remainder of vegetables in the pan. Bake all in microwave.
Enjoy your meal!
Pstrąg tęczowy nadziewane
Pstrąg to ryba bardzo smaczne i bogate w wiele witamin i minerałów.
Składniki
W dwóch porcji
1 pstrąg wyczyszczone - 250 gr
1 duża marchewka
1 duża cebula
100 g śmietany
1/2 cytryny
przyprawy do ryb
olej
Przygotowanie
Krok 1
Umieścić sok z cytryny i przyprawy dla ryb (przyprawy do dań z ryb) wewnątrz i na pstrąga.
Krok 2
Cebulę obrać. Przeciąć na pół. Pokroić w pierścienie.
Krok 3
Oczyścić marchewkę. Trzeć.
Krok 4
Na patelni podgrzewania oleju. Włóż cebulę i smażyć. Dodaz marchewkę. Dusić razem mięknąć. Dodac śmietanę. Wymieszać. Dusić przez 7 minut.
Warzywa wypełnić pstrąga. Nasmarować naczynie do pieczenia z olej. Umieść pstrąga. Pozostałe warzywa umieścić w tackach. Pieczemy wszystko w kuchence mikrofalowej.
Smacznego!
Немає коментарів:
Дописати коментар