2015-03-29

Trota iridea ripiena Rainbow trout stuffed Pstrąg tęczowy nadziewane

Trota iridea ripiena

Trota e un pesce gustoso e ricco di molte vitamine e minerali.


Ingredienti

Per due porzione

1 trota pulita - 250 gr
1 carota grande
1 cipolla grande
100 g di panna da cucina
1/2 limone
Insaporitori specialita per pesce or 2 cucchiai Vinchef
olio

Preparazione

1 passo

Mettere succo di limone e spezie preparate per pesce (Insaporitori specialita per pesce) dentro e sopra la trota.

2 passo

Pulire la cipolla. Tagliare a metà. Tagliare a rondelle.

3 passo

Pulire la carota. Gratuggiare.

4 passo



In una padella riscaldare l'olio. Mettere la cipolla e friggere. Aggiungere la carota. Stufare tutto insieme per ammorbidire. Aggiungere la panna. Mescolare. Stufare per 7 minuti.

5 passo

Riempire di verdura la trota. Ungere la teglia con l'olio. Mettere la trota. Il restante della verdura mettere in teglia. Infornare il tutto in micronde.

Buon appetito!

Rainbow trout stuffed

Trout is a fish very tasty and rich in many vitamins and minerals. 

Ingredients

For two portions

1 trout cleaned - 250 gr
1 large carrot
1 large onion
100 g sour cream
1/2 of lemon
spices to fish
oil

Cooking

1 step

Put lemon juice and spices for fish (Seasonings for fish specialties) inside and on the trout.

2 step

Clean the onion. Cut in half. Cut into rings.

3 step

Clean the carrot. Grating.

4 step

In a pan heat the oil. Put the onion and fry. Add the carrot. Braise all together to soften. Add the sour cream. Stir. Braise for 7 minutes.


5 step

Put vegetables in the trout. Grease the pan with the oil. Put the trout. Put the remainder of vegetables in the pan. Bake all in microwave.

Enjoy your meal!

                    Pstrąg tęczowy nadziewane

Pstrąg to ryba bardzo smaczne i bogate w wiele witamin i minerałów.

Składniki

W dwóch porcji

1 pstrąg wyczyszczone - 250 gr
1 duża marchewka
1 duża cebula
100 g śmietany
1/2 cytryny
przyprawy do ryb
olej

Przygotowanie

Krok 1

Umieścić sok z cytryny i przyprawy dla ryb (przyprawy do dań z ryb) wewnątrz i na pstrąga.

Krok 2

Cebulę obrać. Przeciąć na pół. Pokroić w pierścienie.

Krok 3

Oczyścić marchewkę. Trzeć.

Krok 4

Na patelni podgrzewania oleju. Włóż cebulę i smażyć. Dodaz marchewkę. Dusić razem mięknąć. Dodac śmietanę. Wymieszać. Dusić przez 7 minut.

Krok 5



Warzywa wypełnić pstrąga. Nasmarować naczynie do pieczenia z olej. Umieść pstrąga. Pozostałe warzywa umieścić w tackach. Pieczemy wszystko w kuchence mikrofalowej.

Smacznego!





Немає коментарів:

Дописати коментар