2015-03-23

La busta di pasta sfoglia con sugo di verdura, tonno e formaggio The envelope of dough with vegetable sauce, tuna and cheese Koperty z ciasta z sosem warzywnym, tuńczyka i sera

La busta di pasta sfoglia con sugo di verdura, tonno e formaggio


Ingrediente


La pasta sfoglia con farina integrale


Per sugo


300 gr di broccoletti

1 melanzana - 200 gr
1 piccola cipolla
sale

Altre ingrediente

100 gr formaggio Camembert
50 gr formaggio cremoso Alpino
80 g di tonno
3 cucchiai di sugo all'Arrabbiata

Preparazione

1 passo

Broccoli bollire e schiacciarle in un frullatore. Mettere in una ciotola.


2 passo

La melanzana tagliare a fette e mettere in una pentola con acqua salata.


3 passo

Sbucciare la cipolla e tritare finemente. Aggiungere ai broccoli.




4 passo

In una padella scaldare l'olio e mettere la melanzana. Friggere fino al morbido.


5 passo

La melanzana schiacciarle in un frullatore e mettere in la ciotola ai broccoli e cipolla. Tutto mescolare.


6 passo

I formaggi tagliare. Uno porzione di formaggio mettere in una ciotola. Mescolare.

7 passo

La carta da forno mettere dentro forma per forno. Mettere la sfoglia. Sopra la sfoglia mettere la salsa di verdure. Dopo mettere il tonno, sopra tonno mettere residuo di formaggio e sugo all'Arrabbiata.


La sfoglia avvolgere e inviare in forno.

Buon appetito!

The envelope of dough with vegetable sauce, tuna and cheese

Ingredients

The puff dough with whole wheat flour

For the sauce

300 grams of  broccoli
1 eggplant - 200 grams
1 small onion
salt

Other ingredients

100 grams of cheese Camembert 
50 grams of cream cheese Alpino
(can replace any cream cheese)
80 grams of tuna
3 spoons sauce all'Arrabbiata (you can replace spicy tomato sauce)

Cooking

1 step

Broccoli boil and mash it in a blender. Put in a bowl.

2 step

Eggplant cut an slices and for half of hour put in a bowl with salted water.

3 step

Peel the onion and chop finely. Add to the broccoli.

4 step

In a pan heat the oil and put the eggplant. Fry until soft.

5 step

Eggplant crushed in a blender and put in  the bowl with broccoli and onion. All stir.



6 step

The cheeses cut. A portion of cheese to put in the bowl. Stir.



7 step

In baking put baking paper. Put the dough. Smear the sauce of vegetables on the dough. On top of the sauce put tuna, on tuna - remains of cheese and tomato sauce.
Wrap the dough and send it in the oven for 25-30 minute.

Enjoy your meal!

Koperty z ciasta z sosem warzywnym, tuńczyka i sera

Składniki

Ciasto francuskie z mąki pszennej

W sosie

300 g brokułów
1 bakłażan - 200 gramów
1 mała cebula
sól

Inne składniki

100 g sera Camembert
50 g sera topionego Alpino
(możesz zastąpić dowolny serek topionej)
80 g tuńczyka
3 łyżki sosu all'Arrabbiata (możesz zastąpić pikantnym sosie pomidorowym)

Krok 1

Brokuły ugotować i rozgnieść je w blenderze. Umieścić w misce.

Krok 2

Bakłażany pokroić w plasterki i umieścić w garnku z osoloną wodą.

Krok 3 

Cebulę obrać i drobno posiekać. Dodaj do brokułów.

Krok 4

Na patelni rozgrzać olej i umieścić bakłażana. Smażyć do miękkości.

Krok 5

Bakłażan rozgnieść w blenderze i umieścić w misce z brokułami i cebulą. Wszystko wymieszać.

Krok 6

Ser pokroić. Część sera umieścić w misce. Wymieszać.

Krok 7



W pieczenia położyć papier do pieczenia. Przełóż ciasto. Na ciasto przelóż sosem warzyw. Na wierzchu sosem - tuńczyk, na tuńczyk - reszta sera i sos all'Arrabbiata.
Okład ciasta i wysyłać w piecu na 25-30 minute.

Smacznego!





Немає коментарів:

Дописати коментар