2015-03-04

Orata al forno in salsa di pomodoro Sea bream baked in tomato sauce Dorada pieczona w sosie pomidorowym

Orata al forno in salsa di pomodoro

Orata - uno dei pesci del Mediterraneo. Ha un sapore delicato. Inoltre, il orata ha poche ossa, e quelli che sono - grosse.

Ingredienti

1 orata pulita

1 cipolla grande

3 cucchiai sugo all'Arabbiatta

sale

cucchiai Vinchef

o invece Vinchef

3 cucchiai vino bianco secco


1 piccolo spicchio d'aglio

mezzo cucchiaino di miscela di erbe per i pesci

mezzo cucchiaino di miscela di pepe

Preparazione

1 passo


Sbucciare la cipolla e tagliare a rondelle. Mettere in un piatto fondo.


2 passo

In cipolla aggiungere 3 cucchiai Vinchef o sostituti che sono elencati gli ingredienti. Aggiungere il sale della stessa. Mescolare bene. Lasciare agire per 20 minuti fino a quando la cipolla marinata.


3 passo

Aggiungere il sugo all'Arabbiatta.

4 passo

Dorado annaffiare un po in dentro Vinchef.


5 passo

La teglia grassare con olio. Mettere il orata. Cipolle sott'aceto riempiono dentro orata. I rimanenti cipolle laici intorno pesce. Cuocere per 15 minuti nel forno a microonde.

Buon appetito!


 Sea bream baked in tomato sauce

Sea bream - one of the Mediterranean fish. It has a mild flavor. In addition, the sea bream has a few bones, and those that are - big.

Ingredients

Cleaning 1 sea bream

1 large onion

3 tablespoons spicy tomato sauce

salt

3 tablespoons Vinchef 

or instead Vinchef 

3 tablespoons dry white wine

1 small clove of garlic

half a teaspoon of mix of herbs for fish

half a teaspoon of the mix of pepper

Cooking

1 step

The onion peel and cut into rings. Put in deep plate.

2 step

To onion add 3 tablespoons Vinchef or substitutes, listed in the ingredients . Add salt. Mix well. Leave on for 20 min to marinate onions.

3 step

Add spicy tomato sauce.

4 step

Dorado sprinkle inside Vincef.

5 step

Baking dish grease with oil. Put the sea bream. Pickled onions fill inside bream. The remaining onions lay around fish. Bake for 15 minutes in the microwave.

Enjoy your meal!

Dorada pieczona w sosie pomidorowym


Dorada - jedna z ryb Morza Śródziemnego. Ma łagodny smak. Ponadto dorada ma tylko kilka kości, a te które są - duże.



Składniki



Czyszczenia 1 dorada

1 duża cebula

3 łyżki pikantny sosie pomidorowy

sól
3 łyżki Vinchef

albo zamiast Vinchef

3 łyżki białego wytrawnego wina
1 mały ząbek czosnku
pół łyżeczki mieszanki ziół do ryb
pół łyżeczki mieszanki pieprzu

Przygotowanie

Krok 1

Cebulę obrać i pokroić w pierścienie. Umieść w głębokim talerzu.

Krok 2

Do cebuli dodać 3 łyżki Vinchef lub substytuty, które są wymienione w wykazie składników. Dodaj sól. Dobrze wymieszać. Pozostawić na 20 minut do marynaty cebulę.

Krok 3

Dodaj sos pomidorowy pikantny.

Krok 4

Wewnątrz Dorado dodać Vincef.

Krok 5

Pieczenia danie smaru z olejem. Umieść dorada. Marynowane cebule wypełnić wewnątrz dorada. Pozostałe cebule leżeć ryb. Piec przez 15 minut w kuchence mikrofalowej.

Smacznego!


Немає коментарів:

Дописати коментар