2015-03-13

Sauce of the vegetable marrow with salmon Sugo di zucchino con la salmone Sos z kabaczek i łososiem

Sauce of the vegetable marrow with salmon

Sauce made manual gives the dish a unique flavor and special. In fact, even based on the same ingredients every cooker prepare it with owns flavors.
Sauce of the vegetable marrow with salmon the best to prepare for the pasta, but can also serve as a tasty sauce and for the salad.


Ingredients

1 large vegetable marrow
120 g fresh salmon

3 teaspoons of sauce Pesto

3 teaspoons of cheese Gorgonzola

salt

oil

Cooking

1 step 

The vegetable marrow peel and cut into cubes. Put on a plate.

2 step 

Salmon cut into cubes.

3 step

In a pan heat a little oil. Put the vegetable marrow. Add the salt. Stew.

4 step 

Add salmon to the vegetable marrow. Together stew until tender. Add pesto. Stir. Add Gorgonzola. Stir. Prepare to melt cheese.

Enjoy your meal!

Sugo di zucchino con la salmone

Salsa preparata manuale dà al piatto un sapore unico e speciale. Infatti, anche a base di gli stessi ingredienti ogni chef che è dotato di propri sapori. 
Sugo di zucchino con la salmone al meglio preparare per la pasta, ma può servire anche e come salsa gustosa per la l'insalata.


Ingredienti

1 grande zucchino

120 g di salmone fresco
3 cucchiaini di pesto
3 cucchiaini di formaggio Gorgonzola
sale
olio

Preparazione

1 passo


Il zucchino sbucciare e tagliare a dadini. Mettere su un piatto.

2 passo

Il salmone tagliare a dadini.

3 passo

In la padella riscaldare un po di olio. Mettere il zucchino. Aggiungere il sale. Spegnere.


4 passo

Il salmone aggiungere da il zucchino. Insieme stufare finché sono teneri. Aggiungere pesto. Mescolare. Aggiungere Gorgonzola. Mescolare. Preparare a sciogliere il formaggio.

Buon appetito!

Sos z kabaczek i łososiem 


Sos przygotowany nadaje potrawie niepowtarzalny smak szczególny. Bo nawet wykonane z tych samych składników, co szef kuchni jest on obdarzony własnych smaków.
Sos z kabaczek i łososiem w najlepszym smaku łososia z makaronem, może służyć jako obfite i smaczne sos do sałatki.

Składniki

1 duże kabaczek
120 g świeżego łososia
3 łyżeczki Pesto
3 łyżeczki sera Gorgonzola
sól
olej

Przygotowanie

Krok 1

Skórki kabaczek i pokroić w kostkę. Umieścić w patelni.

Krok 2

Łososia pokroić w kostkę.

Krok 3

W patelni rozgrzać niewielką ilość oleju. Dodać kabaczek. Dodać sól. Dusić.

Krok 4

Dodać łososia do kabaczek. Razem dusić do miękkości. Dodaj pesto. Wymieszać. Dodaj Gorgonzola. Wymieszać. Przygotowanie do stopienia sera.

Smacznego!



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