Antipasto con cren
Antipasto con cren - antipasto particolare per la tavola festiva di Pasqua.
Ingredienti
2 passo
Tagliare salmone e un po friggere.
3 passo
Uova grattugiare e mettere in una ciotola. Sopra mettere il salmone.
4 passo
Tagliare salmone e un po friggere.
3 passo
Uova grattugiare e mettere in una ciotola. Sopra mettere il salmone.
4 passo
4 passo
Parmigiano Reggiano grattugiare. Mettere nella ciotola.
5 passo
Sulle pane secco mettere il formaggio Camembert e per un breve momento di inviare un forno a microonde per fondere.
6 passo
Mettere il cren con la barbabietola e mescolare con il resto degli ingredienti. Mettere il pane secco con formaggio.
7 passo
Sopra mettere cipolline.
Buon appetito!
5 passo
Sulle pane secco mettere il formaggio Camembert e per un breve momento di inviare un forno a microonde per fondere.
6 passo
Mettere il cren con la barbabietola e mescolare con il resto degli ingredienti. Mettere il pane secco con formaggio.
7 passo
Sopra mettere cipolline.
Buon appetito!
Appetizer with horseradish
Appetizer with horseradish - appetizer special for the holidays table of Easter.
Ingredients
2 eggs
50 g of smoked salmon
20 g cheese Parmigiano Reggiano
French cheese Camembert
7 pieces of dried bread
2 spoons grated horseradish with beets (horseradish dominated)
spring onions
Cooking
1 step
Eggs boiled hard. Clean from the shell.
2 step
Salmon cut and lightly fry.
3 step
Eggs grate and put in a bowl. On top put the salmon.
4 step
Parmigiano Reggiano grated. Put in the bowl.
5 step
On the dried bread put Camembert cheese and for a short moment to send a microwave to melt.
6 step
Put the horseradish with beets and stir with the rest of the ingredients. Put the dried bread with cheese.
7 step
On top put spring onions.
Enjoy your meal!
Eggs boiled hard. Clean from the shell.
2 step
Salmon cut and lightly fry.
3 step
Eggs grate and put in a bowl. On top put the salmon.
4 step
Parmigiano Reggiano grated. Put in the bowl.
5 step
On the dried bread put Camembert cheese and for a short moment to send a microwave to melt.
6 step
Put the horseradish with beets and stir with the rest of the ingredients. Put the dried bread with cheese.
7 step
On top put spring onions.
Enjoy your meal!
Przekąska z chrzanem
Przekąska z chrzanem - przekąska specjalna dla świąteczny stół wielkanocny.
2 jajka
50 g wędzonego łososia
20 g Parmigiano Reggiano
Camembert
7 sztuk suszonych chleba
2 łyżki startego chrzanu z burakami (chrzan zdominowany)
dymki
Przygotowanie
Krok 2
Łosoś krój i lekko podsmażyć.
Krok 3
Jajka utrzeć i umieścić w misce. Na wierzchu położyć łososia.
Krok 4
Parmigiano Reggiano tarty. Umieścić w misce.
Krok 5
Na suchym chlebem umieścić ser Camembert i na krótki czas, wysłać w kuchenka mikrofalowa do stopienia.
Krok 6
Umieść chrzan z buraczkami i wymieszać z pozostałymi składnikami. Włóż suchy chleb z serem.
7 krok
Przede umieścić cebulę.
Smacznego!
Przygotowanie
Krok 1
Jajka ugotować śrubowe. Czyste z powłoki.
Krok 2
Łosoś krój i lekko podsmażyć.
Krok 3
Jajka utrzeć i umieścić w misce. Na wierzchu położyć łososia.
Krok 4
Parmigiano Reggiano tarty. Umieścić w misce.
Krok 5
Na suchym chlebem umieścić ser Camembert i na krótki czas, wysłać w kuchenka mikrofalowa do stopienia.
Krok 6
Umieść chrzan z buraczkami i wymieszać z pozostałymi składnikami. Włóż suchy chleb z serem.
7 krok
Przede umieścić cebulę.
Smacznego!
Немає коментарів:
Дописати коментар