2014-12-25

Fegato di vitello con funghi Beef liver with mushrooms

Fegato di vitello con funghi

Fegato di manzo con funghi può essere un piatto senza contorno.

Ingredienti

3 etti fegato
2 etti funghi
1 cipolla grande
farina
olio d'oliva
sale
pepe
150 g acqua bollita

Preparazione

1 passo

Fegato lavare bene. Tagliare a pezzi. 

2 passo

Far bollire  funghi. 

3 passo

Cipolla tagliare a rondelle. 

4 passo

Fegato mettere in farina. 

5 passo

Scaldare l'olio di olive in una padella, mettere il fegato e friggere. 

6 passo

Funghi tagliare. 

7 passo

Friggere la cipolla, aggiungere i funghi. Aggiungere sale e pepe. 

8 passo

Fegato, cipolle e funghi mettere in una piccola padella.  Versare 1,5 etti di acqua calda bollita. Aggiungere sale e pepe. Coprire. Cuocere 5-7 minuti.

Buon appetito!

Beef liver with mushrooms

Beef liver with mushrooms can be a separate dish without  garnish.

Ingredients

300 grams of liver
200 grams of mushrooms
1 large onion
flour
olive oil
salt
pepper
150 grams of boiled water

Cooking

1 step

Liver well wash. Cut into pieces. 

2 step


Mushrooms boil.


3 step


Onion cut into rings. 


4 step


Liver dip in flour. 


5 step


Heat oil in a pan, put the liver and fry. 


6 step


Mushrooms cut. 


7 step


Fry the onion, add the mushrooms. Add salt and pepper. 


8 step


Liver, onions and mushrooms to put in a small pan. Pour 150 grams of hot boiled water. Add salt and pepper. Cover. Cook 5-7 minutes.

Enjoy your meal!


Немає коментарів:

Дописати коментар