Fegato di vitello con funghi
Fegato di manzo con funghi può essere un piatto senza contorno.
Ingredienti
3 etti fegato
2 etti funghi
1 cipolla grande
farina
olio d'oliva
sale
pepe
150 g acqua bollita
Preparazione
1 passo
Fegato lavare bene. Tagliare a pezzi.
2 passo
Far bollire funghi.
3 passo
Cipolla tagliare a rondelle.
4 passo
Fegato mettere in farina.
5 passo
Scaldare l'olio di olive in una padella, mettere il fegato e friggere.
6 passo
Funghi tagliare.
7 passo
Friggere la cipolla, aggiungere i funghi. Aggiungere sale e pepe.
8 passo
Fegato, cipolle e funghi mettere in una piccola padella. Versare 1,5 etti di acqua calda bollita. Aggiungere sale e pepe. Coprire. Cuocere 5-7 minuti.
3 etti fegato
2 etti funghi
1 cipolla grande
farina
olio d'oliva
sale
pepe
150 g acqua bollita
Preparazione
Buon appetito!
Beef liver with mushrooms
Beef liver with mushrooms can be a separate dish without garnish.
Ingredients
300 grams of liver
200 grams of mushrooms
1 large onion
flour
olive oil
salt
pepper
150 grams of boiled water
Cooking
Cooking
1 step
Liver well wash. Cut into pieces.
2 step
Mushrooms boil.
3 step
Onion cut into rings.
4 step
Liver dip in flour.
5 step
Heat oil in a pan, put the liver and fry.
6 step
Mushrooms cut.
7 step
Fry the onion, add the mushrooms. Add salt and pepper.
8 step
Liver, onions and mushrooms to put in a small pan. Pour 150 grams of hot boiled water. Add salt and pepper. Cover. Cook 5-7 minutes.
2 step
Mushrooms boil.
3 step
Onion cut into rings.
4 step
Liver dip in flour.
5 step
Heat oil in a pan, put the liver and fry.
6 step
Mushrooms cut.
7 step
Fry the onion, add the mushrooms. Add salt and pepper.
8 step
Liver, onions and mushrooms to put in a small pan. Pour 150 grams of hot boiled water. Add salt and pepper. Cover. Cook 5-7 minutes.
Enjoy your meal!
Немає коментарів:
Дописати коментар