Insalata con tofu e pomodorini
Ingredienti
Per due o tre porzioni
2 etti spinaci
1,5 etti pomodorini
l'etto tofu
20 g burro
farina
sale
salvia
basilico
olio d'oliva o olio di mais
Preparazione
1 passo
Spinaci lavare.
2 passo
In una padella scaldare il burro.
3 passo
Friggere spinaci.
4 passo
Spinaci mettere in una ciotola.
5 passo
Tofu tagliare a cubetti, rotolare nella farina.
6 passo
Tofu frittare leggermente.
7 passo
Tofu aggiungere in ciotola.
8 passo
Pomodorini versare acqua bollente, sbucciare.
9 passo
Pomodorini tagliare in mezzo.
10 passo
Pomodorini mettere in ciotola. Aggiungere il sale.
11 passo
Aggiungere l'olio. Se c'è foglie di salvia e basilico, leggermente friggere e mettere in insalata.
Buon appetito!
In una padella scaldare il burro.
Friggere spinaci.
Spinaci mettere in una ciotola.
5 passo
Tofu tagliare a cubetti, rotolare nella farina.
6 passo
Tofu frittare leggermente.
7 passo
Tofu aggiungere in ciotola.
8 passo
Pomodorini versare acqua bollente, sbucciare.
9 passo
Pomodorini tagliare in mezzo.
10 passo
Pomodorini mettere in ciotola. Aggiungere il sale.
11 passo
Aggiungere l'olio. Se c'è foglie di salvia e basilico, leggermente friggere e mettere in insalata.
Buon appetito!
Salad with tofu and tomatoes
Ingredients
For two or three portions
200 grams spinach
150 grams tomatoes "cherry"
100 grams tofu
20 grams butter
flour
salt
sage
basil
olive oil or corn oil
Cooking
1 step
Spinach wash.
2 step
In a frying pan heat the butter.
3 step
Fry spinach.
4 step
Spinach put a bowl.
5 step
Tofu cut into cubes, roll in flour.
6 step
Tofu lightly fried.
7 step
Tofu add to spinach.
8 step
Tomatoes pour boiling water, peel.
9 step
Tomatoes put in the bowl. Add the salt.
10 step
Add oil. If you have sage leaves and basil, lightly fry and put it in the salad.
Салат із тофу і помідорів
Інгредієнти
На дві-три порції
200 гр шпинату
150 гр помідорів "чері"
100 гр тофу
20 гр масла
борошно
сіль
шалфей
базилік
оливкова або кукурудзяна олія
Приготування
Крок 1
Крок 2
На сковороді розігріти масло.
Крок 3
Викласти на сковороду шпинат і злегка протушити.
Крок 4
Шпинат перекласти в салатницю.
Крок 5
Тофу порізати кубиками, обваляти в борошні.
Крок 6
Тофу злегка обсмажити.
Крок 7
Тофу викласти у салатницю до шпинату.
Крок 8
Помідори ошпарити кип’ятком, зняти шкірку.
Крок 9
Помідори розрізати навпіл.
Крок 10
Помідори додати до шпинату і тофу. Посолити.
Крок 11
Заправити салат олією. Якщо є в наявності листочки шалфею і базиліку, просмажити їх злегка і прикрасити салат.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар