2014-12-05

Insalata con tofu e pomodori Salad with tofu and tomatoes Салат із тофу і помідорів

Insalata con tofu e pomodorini

Ingredienti

Per due o tre porzioni
2 etti spinaci
1,5 etti pomodorini 
l'etto tofu
20 g burro
farina
sale
salvia
basilico
olio d'oliva o olio di mais



Preparazione

1 passo

Spinaci lavare.

2 passo

In una padella scaldare il burro. 

3 passo

Friggere spinaci. 

4 passo

Spinaci mettere in una ciotola. 

5 passo

Tofu tagliare a cubetti, rotolare nella farina.

6 passo

Tofu frittare leggermente. 

7 passo

Tofu aggiungere in ciotola.

8 passo 

Pomodorini versare acqua bollente, sbucciare. 

9 passo

Pomodorini tagliare in mezzo. 

10 passo

Pomodorini mettere in ciotola. Aggiungere il sale. 

11 passo

Aggiungere l'olio. Se c'è foglie di salvia e basilico, leggermente friggere e mettere in insalata.

Buon appetito!

Salad with tofu and tomatoes

Ingredients

For two or three portions

200 grams spinach
150 grams tomatoes "cherry"
100 grams tofu
20 grams butter
flour
salt
sage
basil
olive oil or corn oil

Cooking

1 step

Spinach wash.

2 step

In a frying pan heat the butter. 

3 step

Fry spinach. 

4 step

Spinach put a bowl. 

5 step

Tofu cut into cubes, roll in flour.

6 step

Tofu lightly fried. 

7 step

Tofu add to spinach. 

8 step

Tomatoes pour boiling water, peel. 

9 step

Tomatoes put in the bowl. Add the salt. 

10 step

Add oil. If you have sage leaves and basil, lightly fry and put it in the salad.

Салат із тофу і помідорів

Інгредієнти

На дві-три порції
200 гр шпинату
150 гр помідорів "чері"
100 гр тофу
20 гр масла
борошно
сіль
шалфей
базилік
оливкова або кукурудзяна олія

Приготування

Крок 1

Шпинат помити.

Крок 2

На сковороді розігріти масло.

Крок 3

Викласти на сковороду шпинат і злегка протушити.

Крок 4

Шпинат перекласти в салатницю. 

Крок 5

Тофу порізати кубиками, обваляти в борошні.

Крок 6

Тофу злегка обсмажити. 

Крок 7

Тофу викласти у салатницю до шпинату. 

Крок 8

Помідори ошпарити кип’ятком, зняти шкірку. 

Крок 9

Помідори розрізати навпіл. 

Крок 10

Помідори додати до шпинату і тофу. Посолити. 

Крок 11

Заправити салат олією. Якщо є в наявності листочки шалфею і базиліку, просмажити їх злегка і прикрасити салат.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар