2014-12-09

Risotto with cabbage and mushrooms Risotto con cavolo e funghi Різотто з тушеною капустою та грибами

Risotto with cabbage and mushrooms

Ingredients

For two or three portions

250 grams rice for risotto
150 grams dried mushrooms
150 grams cabbage
1 large onion
1 medium pepper
half of hot pepper
2 cubes Vegetale

Coocing

1 step

Mixed mushrooms dried put in cold water for half of  hour. Then half an hour to cook in a saucepan

2 step

Mushrooms put on a plate. Broth of mushroom leave in the saucepan.

3 step

Onion cut into rings and fry until golden brown. 

4 step

In a frying pan with onions add rice. Pour the broth of mushrooms so that the broth coverage rice. You can add vegetable cube. Cover and cook until tender. 

5 step

Cabbage and pepper cut into strips. Add half hot pepper. Put everything in a pan.

6 step

In half a liter of boiling water to dissolve vegetable cube for cooking.

7 step

Pour vegetable broth in cabbage with pepper. Stew 35 minutes. 

8 step

Add mushrooms in cabbage and stew all together for 5 minutes. 

9 step

Cabbage cooked with peppers and mushrooms put in risotto and mix everything together.

Good with chicken sausage and turkey.

Risotto con cavolo e funghi

Ingredienti

Per due o tre porzioni

2.5 etti riso per risotto
1,5 etti funghi secchi
1,5 etti cavolo
1 cipolla grande
1 medio peperone
metà peperoncino
2 dadi Vegetale



Preparazione

1 passo

Funghi misti secchi mettere in acqua fredda per mezz'ora. Poi mezz'ora per cucinare.

2 passo

I funghi mettere su un piatto. Brodo di funghi lasciare.

3 passo

Cipolla tagliare ad anelli e friggere fino a doratura.

4 passo

In una padella con le cipolla aggiungere il riso. Versare il brodo con i funghi in modo che il brodo copertura riso. È possibile aggiungere cubo vegetale. Coprire e cuocere finché e tenero.

5 passo

Funghi mettere su un piatto. Cavolo e peperoni tagliare a striscioline. Aggiungere metà di peperoncino. Mettere tutto in una padella.

6 passo

In mezzo litro di acqua bollente sciogliere cubo vegetale per cucinare.

7 passo

Versare il brodo vegetale in cavolo con pepe. Stufare 35 minuti.

8 passo

Aggiungere da il cavolo i funghi e stufare tutti insieme per 5 minuti.

9 passo

Cavolo cotto con peperoni e funghi mettere al risotto e mix tutto insieme.

Buono con salsiccia di pollo e tacchino.

Buon appetito!

Різотто з тушеною капустою та грибами

Інгредієнти

На дві-три порції

250 гр рису для різотто
150 гр сушених грибів
150 гр білокачанної капусти
1 велика цибулина
1 середній червоний болгарський перець
половина паприки
2 овочевих кубика

Приготування

Крок 1

Гриби замочити на півгодини у холодній воді. Потім півгодини варити. 

Крок 2

Гриби викласти на тарілку. Навар залишити.

Крок 3

Цибулину порізати кільцями і засмажити до золотистого кольору. 

Крок 4

До цибулі всипати рис. Залити наваром із грибів так, щоб навар покрив рис. Можна додати овочевий кубик. Накрити кришкою і тушити до готовності. 

Крок 5

Капусту і маленький перець порізати соломкою. Додати паприку. Викласти все в каструлю.

Крок 6

У півлітра кип'яченої води розчинити овочевий кубик.

Крок 7

Отриманим овочевим розсолом залити капусту з перцем. Тушити 35 хвилин. 

Крок 8

Додати до капусти гриби і все разом тушити 5 хвилин. 

Крок 9

Готову тушену капусту з перцем і грибами викласти до різотто і все разом вимішати. 

Смакує з курячо-індичими ковбасками.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар