Vegetable marrow "full boat"
Stuffed vegetable marrow is nourishing and tasty dish. It doesn't need none garnishes.
Ingredients
For two portions
200 grams tuna
120 grams rice
1 vegetable marrow
1 medium onion
1 carrot
cheese
oil
salt
pepper
Cooking
1 step
Boil and cool rice.
2 step
Vegetable marrow cut and select pulp.
3 step
Grate a carrot.
4 step
The onion cut into cubes and fry until golden brown.
5 step
Fry the carrots and pulp of vegetable marrow.
6 step
Add in the rice fried vegetables and tuna in oil. Add salt and pepper.
7 step
A cheese grater and add to the rice. All mix well and put in the vegetable marrow.
8 step
Vegetable marrow put in greased baking sheet. Cook in microwave oven for half of hour.
Zucchine "barca piena"
Zucchino ripieno è piatto nutriente e gustoso. Non ha bisogno niente contorno.
Ingredienti
Per due porzioni
2 etti tonno
1.2 etti riso
1 zucchino
1 cipolla media
1 carota
formaggio
olio
sale
pepe
Preparazione
1 passo
Bollire il riso. Il riso raffreddare.
2 passo
Zucchino tagliare e selezionare polpa.
3 passo
La carota grattugiare.
4 passo
La cipolla tagliare a dadini e friggere fino a doratura.
5 passo
Friggere la polpa di zucchine e la carota.
6 passo
Nel riso aggiungere la verdura fritta e tonno. Aggiungere sale e pepe.
7 passo
Il formaggio grattugiare e aggiungere al riso. Tutto mescolare bene e mettere in zucchine.
8 passo
Zucchine mettere in teglia imburrata. Cuocere in forno a microonde per mezz'ora.
Buon appetito!
Фарширований кабачок "Повний човен"
Фарширований кабачок - ситна і смачна самостійна страва, що не потребує жодних гарнірів.
Інгредієнти
На дві порції
200 гр тунця в олії
120 гр рису
1 кабачок
1 середня цибулина
1 морквина
твердий сир
олія
сіль
перець
Приготування
Крок 1
Крок 2
Кабачок розрізати вздовж і вибрати м'якоть.
Крок 3
Моркву натерти на тертці.
Крок 4
Цибулину нарізати кубиками і обсмажити до золотистого кольору.
Крок 5
Обсмажити моркву і м'якоть кабачка.
Крок 6
До рису додати обсмажені овочі і тунець. До смаку посолити та поперчити.
Крок 7
Сир натерти на тертці і додати до рисового фаршу. Усе добре вимішати і викласти в половинки кабачків.
Крок 8
Кабачки викласти у змащену олією форму для запікання. Запікати у мікрохвильовці півгодини.
Немає коментарів:
Дописати коментар