2014-12-09

Vegetable marrow "full boat" Zucchine "barca piena" ФАРШИРОВАНИЙ КАБАЧОК "ПОВНИЙ ЧОВЕН"

Vegetable marrow "full boat"

Stuffed vegetable marrow is nourishing and tasty dish. It doesn't need none garnishes.


Ingredients

For two portions

200 grams tuna
120 grams rice
1 vegetable marrow
1 medium onion
1 carrot
cheese
oil
salt
pepper

Cooking

1 step

Boil and cool rice.

2 step

Vegetable marrow cut and select pulp. 

3 step

Grate a carrot.

4 step

The onion cut into cubes and fry until golden brown. 

5 step

Fry the carrots and pulp of vegetable marrow.  

6 step

Add in the rice fried vegetables and tuna in oil. Add salt and pepper. 

7 step

A cheese grater and add to the rice. All mix well and put in the vegetable marrow

8 step

Vegetable marrow put in greased baking sheet. Cook in microwave oven for half of hour.

Zucchine "barca piena"

Zucchino ripieno è piatto nutriente e gustoso. Non ha bisogno niente contorno.


Ingredienti

Per due porzioni

2 etti tonno
1.2 etti riso
1 zucchino
1 cipolla media
1 carota
formaggio
olio
sale
pepe



Preparazione

1 passo

Bollire il riso. Il riso raffreddare. 

2 passo

Zucchino tagliare e selezionare polpa.

3 passo

La carota grattugiare.

4 passo

La cipolla tagliare a dadini e friggere fino a doratura. 

5 passo

Friggere la polpa di zucchine e la carota. 

6 passo

Nel riso aggiungere la verdura fritta e tonno. Aggiungere sale e pepe. 

7 passo

Il formaggio grattugiare e aggiungere al riso. Tutto mescolare bene e mettere in zucchine.

8 passo

Zucchine mettere in teglia imburrata. Cuocere in forno a microonde per mezz'ora.

Buon appetito!


Фарширований кабачок "Повний човен"

Фарширований кабачок - ситна і смачна самостійна страва, що не потребує жодних гарнірів. 

Інгредієнти

На дві порції

200 гр тунця в олії
120 гр рису
1 кабачок
1 середня цибулина
1 морквина
твердий сир
олія
сіль
перець

Приготування

Крок 1

Відварити й остудити рис. 

Крок 2

Кабачок розрізати вздовж і вибрати м'якоть. 

Крок 3

Моркву натерти на тертці.

Крок 4

Цибулину нарізати кубиками і обсмажити до золотистого кольору. 

Крок 5

Обсмажити моркву і м'якоть кабачка.

Крок 6

До рису додати обсмажені овочі і тунець. До смаку посолити та поперчити. 

Крок 7

Сир натерти на тертці і додати до рисового фаршу. Усе добре вимішати і викласти в половинки кабачків. 

Крок 8

Кабачки викласти у змащену олією форму для запікання. Запікати у мікрохвильовці півгодини.


Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар