2014-12-09

Eggplant in sauce Bechamel with cheese and garlic Баклажан у сирно-часниковому соусі Бешамель Melanzana in sugo besciamella con formaggio e aglio

Eggplant in sauce Bechamel with cheese and garlic baked in the microwave

Ingredients

For two portions

1 large eggplant
2 large cloves of garlic
200 ml sauce Bechamel
150 grams chees Parmigiano Reggiano or Grana Padano
salt
oil

Cooking

1 step

The eggplant cut into slices. 

2 step

The eggplant put in salt water for half of hour concealed bitterness. 

3 step

Cut garlic.

4 step

Grate the cheese.

5 step

The garlic and cheese add to the sauce BechamelIn sauce should dominate the taste of cheese. 

6 step

The baking dish grease with oil. Put inside rings of eggplant.

7 step

The eggplant bake 20 minutes in the microwave. 

8 step

Take out, put on the eggplant sauce and return again in the microwave to mature.

Melanzana in sugo besciamella con formaggio e aglio cotto nel forno a microonde

Ingredienti

Per due porzioni

1 melanzana grande
2 spicchi d'aglio
200 ml sugo Besciamella
1,5 etti formaggio Parmigiano Reggiano o Grana Padano
sale
olio



Preparazione

1 passo

La melanzana lavare e tagliarle a fette. 

2 passo

La melanzana mettere per mezz'ora in acqua salata a scomparsa amaro.

3 passo

Tagliare l'aglio.

4 passo

Grattugiare il formaggio. 

5 passo

L'aglio e il formaggio aggiungere alla Besciamella. In sugo dovrebbe dominare il gusto del formaggio.

6 passo

La teglia ungere con l'olio. Mettere giù melanzane. 

7 passo

Melanzane cuocere 20 minuti nel forno a microonde. 

8 passo

Estrarre, mettere sopra melanzane la salsa e tornare di nuovo nel forno a microonde a maturare.

Buon appetito!

Баклажан у сирно-часниковому соусі Бешамель, запечений у мікрохвильовці

Інгредієнти

На дві порції

1 великий баклажан
2 великих зубця часнику
200 мл соусу Бешамель 
150 гр сиру Parmigiano Reggiano (При відсутності замінити будь-яким іншим твердим сиром)
сіль
олія

Приготування

Крок 1

Баклажан помити і порізати кільцями. 

Крок 2

Порізаний баклажан занурити на півгодини у солену воду, аби зійшла гірч. 

Крок 3

Посікти часник.

Крок 4

Потерти сир.

Крок 5

Часник і сир додати до соусу Бешамель. У соусі повинен переважати смак сиру, але так, аби він не перебивав смаку часнику. 

Крок 6

Форму для запікання змастити олією. Викласти на неї вимочені у соленій воді, кільця баклажана.

Крок 7

Відправити баклажани на 20 хв. у мікрохвильовку, аби вони зм'якли. 

Крок 8

Витягнути баклажани, змастити приготовленим соусом і знову повернути у мікрохвильовку до стану готовності. 

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар