Eggplant in sauce Bechamel with cheese and garlic baked in the microwave
Ingredients
For two portions
1 large eggplant
2 large cloves of garlic
200 ml sauce Bechamel
150 grams chees Parmigiano Reggiano or Grana Padano
salt
oil
Cooking
1 step
The eggplant cut into slices.
2 step
The eggplant put in salt water for half of hour concealed bitterness.
3 step
Cut garlic.
4 step
Grate the cheese.
5 step
The garlic and cheese add to the sauce Bechamel. In sauce should dominate the taste of cheese.
6 step
The baking dish grease with oil. Put inside rings of eggplant.
7 step
The eggplant bake 20 minutes in the microwave.
8 step
Take out, put on the eggplant sauce and return again in the microwave to mature.
6 step
The baking dish grease with oil. Put inside rings of eggplant.
7 step
The eggplant bake 20 minutes in the microwave.
8 step
Take out, put on the eggplant sauce and return again in the microwave to mature.
Melanzana in sugo besciamella con formaggio e aglio cotto nel forno a microonde
Ingredienti
Per due porzioni
1 melanzana grande
2 spicchi d'aglio
200 ml sugo Besciamella
1,5 etti formaggio Parmigiano Reggiano o Grana Padano
sale
olio
Preparazione
1 passo
La melanzana lavare e tagliarle a fette.
2 passo
La melanzana mettere per mezz'ora in acqua salata a scomparsa amaro.
3 passo
Tagliare l'aglio.
4 passo
Grattugiare il formaggio.
5 passo
L'aglio e il formaggio aggiungere alla Besciamella. In sugo dovrebbe dominare il gusto del formaggio.
6 passo
4 passo
Grattugiare il formaggio.
5 passo
L'aglio e il formaggio aggiungere alla Besciamella. In sugo dovrebbe dominare il gusto del formaggio.
6 passo
La teglia ungere con l'olio. Mettere giù melanzane.
7 passo
Melanzane cuocere 20 minuti nel forno a microonde.
8 passo
Estrarre, mettere sopra melanzane la salsa e tornare di nuovo nel forno a microonde a maturare.
7 passo
Melanzane cuocere 20 minuti nel forno a microonde.
8 passo
Estrarre, mettere sopra melanzane la salsa e tornare di nuovo nel forno a microonde a maturare.
Buon appetito!
Баклажан у сирно-часниковому соусі Бешамель, запечений у мікрохвильовці
Інгредієнти
На дві порції
1 великий баклажан
2 великих зубця часнику
200 мл соусу Бешамель
150 гр сиру Parmigiano Reggiano (При відсутності замінити будь-яким іншим твердим сиром)
сіль
олія
Приготування
Крок 1
Баклажан помити і порізати кільцями.
Крок 2
Порізаний баклажан занурити на півгодини у солену воду, аби зійшла гірч.
Крок 3
Посікти часник.
Крок 4
Потерти сир.
Крок 5
Часник і сир додати до соусу Бешамель. У соусі повинен переважати смак сиру, але так, аби він не перебивав смаку часнику.
Крок 6
Форму для запікання змастити олією. Викласти на неї вимочені у соленій воді, кільця баклажана.
Крок 7
Відправити баклажани на 20 хв. у мікрохвильовку, аби вони зм'якли.
Крок 8
Витягнути баклажани, змастити приготовленим соусом і знову повернути у мікрохвильовку до стану готовності.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар