Sour cream with vegetable marrow and turkey breast
Ingredients
For two portions
2 vegetables marrow
200 ml sour cream
150 grams breast of turkey
1 large clove of garlic
oil
salt
pepper
parsley
Cooking
1 step
Vegetables marrow cut into cubes.
2 step
A turkey cut into small pieces.
3 step
A garlic crushed.
4 step
In a pan heat the oil and put vegetable marrow. Add salt. Stew until tender.
2 step
A turkey cut into small pieces.
3 step
A garlic crushed.
4 step
In a pan heat the oil and put vegetable marrow. Add salt. Stew until tender.
5 step
Put the turkey in boiling water. Add salt and cook 3 minutes.
6 step
The turkey add to vegetable marrow. Add sour cream and garlic. Everything stew for 5 minutes.
7 step
At the end you can add parsley to taste.
Good with mashed potatoes.
Salsa di panna da cucina con zucchine e petto di tacchino
Ingredienti
Per due porzioni
2 zucchini
200 ml panna da cucina
1,5 etti petto di tacchino
1 grande spicchio d'aglio
olio
sale
pepe
prezzemolo
Preparazione
1 passo
I zucchini tagliare a cubetti.
2 passo
Il tacchino tagliare in piccoli pezzi.
3 passo
Il spicchio d'aglio schiacciare.
4 passo
In una padella scaldare l'olio e mettere zucchine. Aggiungere il sale. Stufare finché sono teneri.
5 passo
Il tacchino mettere in acqua bollenta. Aggiungere il sale e cuocere 3 minuti.
6 passo
Il tacchino aggiungere da zucchine. Aggiungere due etti di panna da cucina, pepe e l'aglio. Tutto stufare per 5 minuti.
7 passo
Alla fine è possibile aggiungere il prezzemolo a piacere.
Buono con purè di patate e anche con la pasta.
Buon appetito!
Інгредієнти
2 кабачки
200 гр сметани
150 гр філе індички
1 великий зубець часнику
олія
сіль
перець
петрушка
Приготування
Крок 1
Кабачки порізати кубиками.
Крок 2
Філе індички порізати смужками.
Крок 3
Часник подрібнити.
Крок 4
На сковороді розігріти олію і викласти кабачки. Посолити. Тушити до готовності.
Крок 5
Індичку залити киплячою водою. Посолити. Готувати 3 хвилини.
Крок 6
Індичку додати до кабачків. Залити сметаною, додати часник і перець. Все разом тушити 5 хвилин.
Крок 7
Наприкінці можна додати петрушки для смаку.
Смакує з картопляним пюре, а також із макаронами.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар