2014-12-09

Sour cream with vegetable marrow and turkey breast Salsa di panna da cucina con zucchine e petto di tacchino Соус сметанковий з кабачками та філе індички, присмачений часником

Sour cream with vegetable marrow and turkey breast

Ingredients

For two portions

2 vegetables marrow
200 ml sour cream
150 grams breast of turkey 
1 large clove of garlic
oil 
salt
pepper
parsley

Cooking

1 step

Vegetables marrow cut into cubes. 

2 step

A turkey cut into small pieces. 

3 step

A garlic crushed. 

4 step

In a pan heat the oil and put vegetable marrow. Add salt. Stew until tender.

5 step

Put the turkey in boiling water. Add salt and cook 3 minutes.

6 step

The turkey add to vegetable marrow. Add sour cream and garlic. Everything stew for 5 minutes. 

7 step

At the end you can add parsley to taste. 

Good with mashed potatoes.

Salsa di panna da cucina con zucchine e petto di tacchino

Ingredienti

Per due porzioni

2 zucchini
200 ml panna da cucina
1,5 etti petto di tacchino
1 grande spicchio d'aglio
olio
sale
pepe
prezzemolo



Preparazione

1 passo

I zucchini tagliare a cubetti. 

2 passo

Il tacchino tagliare in piccoli pezzi. 

3 passo

Il spicchio d'aglio schiacciare. 

4 passo

In una padella scaldare l'olio e mettere zucchine. Aggiungere il sale. Stufare finché sono teneri.

5 passo

Il tacchino mettere in acqua bollenta. Aggiungere il sale e cuocere 3 minuti. 

6 passo

Il tacchino aggiungere da zucchine. Aggiungere due etti di panna da cucina, pepe e l'aglio. Tutto stufare per 5 minuti. 

7 passo

Alla fine è possibile aggiungere il prezzemolo a piacere. 

Buono con purè di patate e anche con la pasta.

Buon appetito!

Соус сметанковий з кабачками та філе індички, присмачений часником

Інгредієнти

2 кабачки
200 гр сметани
150 гр філе індички
1 великий зубець часнику
олія
сіль
перець
петрушка

Приготування

Крок 1

Кабачки порізати кубиками. 

Крок 2

Філе індички порізати смужками. 

Крок 3

Часник подрібнити. 

Крок 4

На сковороді розігріти олію і викласти кабачки. Посолити. Тушити до готовності. 

Крок 5

Індичку залити киплячою водою. Посолити. Готувати 3 хвилини. 

Крок 6

Індичку додати до кабачків. Залити сметаною, додати часник і перець. Все разом тушити 5 хвилин. 

Крок 7

Наприкінці можна додати петрушки для смаку.

Смакує з картопляним пюре, а також із макаронами.

Смачного! 

Немає коментарів:

Дописати коментар